Monday, May 2, 2011

rindu kuala selangor


HOMAIGAWDD!!! ok. entry kali ni pasal HOMESICK. aku dh homesick giler vavi dah ni. rindu giler ngn family aku, kawan2 aku, bff aku and also my tuuuttt. my fren dah tertanya2 bile aku nak balik kuala selangor nih. aku paling suke ayat diowang tanya aku "kau dah x nampak jalan balik ke kuala selangor ke ?" memang nak kene penerajang dak2 ni. saje nak buat aku rse bersalah an kowang ? xde la aku smpi x tau jalan balik kan ? korang bayangkan 5 bulan kowt x balik umah. giler! baru amek diploma, tp dh mcm amek Ph.D kt London. padahal dekat je kowt sarawak ngn selangor tuh. adehhh -.-' . klu nak kira bape kali i call my mom, mmg x terkire la. pagi petang siang malam bergayut ngn my mom. rindu punye pasal sampai ter-EMO plak. HAK3 :'( Actually, mmg aku leh balik, tp bz giler ngn class, assignment, project assignment and final exam. tambahan plak, disebabkan banking trip to Sabah and Labuan tu la, aku kene stay a bit longer kt sarawak ni. trip date 9 - 14 may. but, aku kene stay kt umah family angkat akuh before g sabah and labuan tuh. naseb baek lah ade "family angkat' kat cni, release la ckit homesick aku. at least, diorang leh taking care of me kt sarawak ni. happening, always gelak2. HAHA xDDD sayang giler kat diowang. aku baru smpi umah diowang semalam. u know what ? my "ischa damiya" x lepas2 nak pandang aku smpi mata x berkelip2. and dia pun dah bertambah tomey sgt2. dah besar ckit. and my "syawal" plak, ade scratch kat pipi kanan dye akibat jatuh main basikal kata abangnye "farhan". dah x hensem dah syawal. tp still cute la :) i think smpi cni je kowt post kali ni. wait for my next post! chiowww