Tuesday, April 12, 2011

tak sabar nak g claz sok


HAHA. excited giler nak g claz sok. nak dress up terbaek nye. from top, rambut lurus jatuhkan ke depan. then pakai wayferer atau erti kata lain specktacle larhh *aigooo..* then, t-shirt round neck retro design colour hijau coz nak matching kan sama dengan seluar jeans straight cut aku colour hijau faded. FASHION BARU- style artis korea pakai seluar skg ni mesti di singkatkan dan dilipat tinggi .then, belt GUCCI stripe colour hijau, merah and putih *aku sayang giler ngan belt tuh* then, pakai jam G-SHOCK orange colour matching dengan kasut aku orange black colour jugak *aku memang dah ketagih ngan ORANGE skg ni* ORANGERS! then macam biase cincin berlian putih aku akan disarungkan di jari manis belah tangan kanan *WAJIB*. and 1 lagi benda yang paling penting : bag silang retro design jugak colour merah. memang style giler VAVI beg tuh. baru je beli tadi ngan akak angkat akuh *padahal bukan beg aku pun* HAHAK. dah la cina kedai tuh kedekut nak mamPOS. nak tawar harge turun RM5 pun tak kasi. TAIK punya cina! ok thats all i think. coz nak sambung study listening test 2 mandarin sok. wish me luck btw! daaaa ..I..

No comments:

Post a Comment